Amortizacija za swing gates

OPTIMO

Elektromehanički operatera za okretna vrata. Vanjski montažu. Montaža zagradama su uključeni.

ARMOR

Nepovratni elektromehanički motor gear sa zglobnom rukom za okretna vrata. Za vanjsku montažu.

Automatizacija krilnih kapija

LIFE nudi nove mogućnosti u svijetu automatizacije,čak i u oblasti motora za krilne kapije.

Automatizacija za okretna vrata

LIFE otvorila nove perspektive u oblasti: čak i kada je u pitanju motori za okretna vrata.

Porodica linearni elektromehaničkih pogona Optimo zapravo nudi širok izbor između verzije na 230 V i 24 V, sa sporim ili brzim pokreta. To je u pratnji dizajn i proizvodnju visokog nivoa, u skladu sa standardima kvaliteta, dizajna i ima najnapredniji u savremenom sceni. Ali to nije sve, saznati sve prednosti ovog i drugih LIFE proizvoda i otvoriti novu eru u “kući integraciji”.

Porodica elektro-mehaničkih zglobni ruku oklop zapravo nudi širok izbor u verzijama sa 24V DC To je rezultat dizajn i proizvodnju visokog nivoa, u skladu sa standardima kvaliteta, dizajn i funkcionalnost najviše evoluirao savremene. Ali to nije sve, saznati sve prednosti ovog i drugih LIFE proizvoda i otvoriti novu eru u “kući integraciji”.

SINUO

Nepovratni elektromehanički motor gear sa zglobnom rukom za okretna vrata. Za vanjsku montažu.

ERGO

Nepovratni elektromehanički gear motor za krilne kapije.Underground instalacije.

Automatizacija za okretna vrata

Sinuo automatizacije za vrata do pet metara ispunjava sve zahtjeve. Dostupno sa 230 V napajanje, 

Automatizacija za okretna vrata

Novi potpis “home integracije”, a novo ime među underground motore za krilne kapije:

i da se postigne najviši nivo sigurnosti. Ona kombinira maksimalnu izdržljivost, performanse i robusnost, uz ugodno suvremenog dizajna. To je u pratnji dizajn i proizvodnju visokog nivoa, u skladu sa standardima kvaliteta, dizajna i ima najnapredniji u savremenom sceni.

ŽIVOT uvodi Ergo. Ova obitelj proizvoda, kao potpuna kao što je inovativna, nudi širok spektar rješenja: od 230 verzija sa sporo ili brzo kretanje na 24v. Osim toga, to garantuje kvalitet inovativnog dizajna, trajanje i snagu od najfinijih materijala, sve sigurnosne i funkcionalnost naprednih elektronike. Zašto oni koji Izaberi život, otvara vrata za budućnost automatizacije.

Amortizacija za slinding gates

Road Barriers

ACER

Nepovratni elektromehanički gear motor za klizna vrata. Za vanjsku montažu.

SUPRA

Automatsko rampe bum do 5 m.

Automatizacija za klizna vrata

Od novog igrača u polju automatizacije, novi niz motora za klizna vrata: ŽIVOT uvodi Acer.

Automatizacija za ceste barijera

Od novog igrača u polju automatizacije, novi niz ceste barijera: ŽIVOT uvodi Supra.

U verzijama sa 230 ili 24V za kapije do 400, 600 i 1200 kg, ova porodica elektromehaničkih pogona nudi širok izbor za dizajn pripremljena u svakom detalju, izraziti nivo kvalitete, estetike i funkcionalnosti naprednije danas dostupni. Zašto odabrati LIFE znači uzimajući svaki dan novi prag u “kući integracija” Dođite i uđite u svijet sigurnosti, koristi i emocije.

U verziji sa 24V DC motor, za šipke do 5 m, ova porodica elektromehaničkih pogona nudi širok izbor za dizajn pripremljena u svakom detalju, izraziti nivo kvalitete, estetike i funkcionalnosti najnapredniji danas dostupni. Zašto odabrati LIFE znači uzimajući svaki dan novi prag u “kući integracija” Dođite i uđite u svijet sigurnosti, koristi i emocije.

Motori za civilne i industrijske presjeke

PROBO

Nepovratni elektromehanički pogonski motor pogona za nadzemne i segmentna vrata.

PLUS

Nepovratni elektromehanički Gearmotor za nadzemne vrata i ne viri.

Automatizacija za segmentna i iznad vrata

LIFE inovira stambene automatizacije scenu sa nizom naprednih rješenja:

Automatizacija za garažna vrata

LIFE je predložio kao novi standard u “kući integracija” i uvodi  Plus  motor  za  nadzemne  vrata  koja

kao Probus, specifičan porodica vuče motora za segmentna i iznad vrata. Pored mogućnosti birati između različitih sila, Probus isporučuje performanse motora posebno dizajniran za ovu vrstu aplikacije, svestranost programabilne funkcije, kvalitetu dizajna i proizvodnje obavlja u svakom detalju, privlačnost dizajna u ‘avangarde. Iskustvo za sebe prednosti LIFE: definitivno korak u “kući integracija”.

će poboljšati kvalitetu vašeg života. Ona ispunjava svaki zahtjev: u ponudi sa 230 V napajanje, već postavljena do smjestiti 24V motor i da se postigne najviši nivo sigurnosti. Ona kombinira maksimalnu izdržljivost, performanse i robusnost, uz ugodno suvremenog dizajna i vrhunske elektronike. U Ukratko, Plus daje vam više: jer je to filozofija života.

VIS

Nepovratni elektromehanički gear motor za garažna vrata i klizna savijanje.

SINUO VRATA

Nepovratni elektromehanički gear motor za sklapanje vrata.

Automatizacija industrijskih vrata

LIFE inovira stambene automatizacije industrijskih vrata s nizom naprednih rješenja:

Automatizacija za sklapanje vrata

Sinuo vrata Automatizacija za vrata do 1,5 metara ispunjava sve zahtjeve.

kao Vis, specifičan porodice motora za segmentna vrata i klizna. Pored mogućnosti birati između različitih prikaza instalacije, Vis nudi performanse motora posebno dizajniran za ovu vrstu aplikacije, svestranost programabilne funkcije, kvalitetu dizajna i proizvodnje obavlja u svakom detalju, šarm rezanje-rub dizajna. Iskustvo za sebe prednosti LIFE: definitivno korak izvan “kuće integracija”.

Dostupno sa 230 V napajanje, i da se postigne najviši nivo sigurnosti. Ona kombinira maksimalnu izdržljivost, performanse i robusnost, uz ugodno suvremenog dizajna. To je u pratnji dizajn i proizvodnju visokog nivoa, u skladu sa standardima kvaliteta, dizajna i ima najnapredniji u savremenom sceni.

TENAX

Geared motora za centralno rolete.

Automatizacija za rolo vrata

Od dizajna do gotovog proizvoda, u Tenax modeli su detaljno proučen, garancija za najbolji nastup u vremenu. Struktura u livenog aluminijuma visoke gustoće: u “top” u lakoću i inalterability. Pravo debljine i precizne izgradnju trupa osigurati stabilnost i robusnost sposoban prevazilaženja bilo testa. Posebna pažnja posvećena je implementaciji mehanike jedinice, koja omogućava tihi rotacije.

Sistemi di controllo, Telecomandi

GEBOX

Central mikroprocesora kontrole.

VIP – FIDO

Radio odašiljači LIFE Rolling Kod 433.92 MHz

Kontrola jedinice

LIFE jedinstveno rješava višestruke potrebe doma: počevši od kontrolne jedinice. 

VIP kvalitete da pokaže

Svestranost i inovacija “home integracije” je nadograđen scene sektora gdje god idete,sa odašiljača Vipr, 

Gebox i Gebox Digital Life Tehnologija je u stvari familija rješenja za upravljanje automatska vrata, sa 230 ili 24V, instaliran zasebno ili integrirani izravno u motor. Ovi svestrani “mozak” ne dozvoljava potpunu kontrolu svih vidova otvaranja i zatvaranja, ali i voditi računa o sigurnosti korištenja, komunicira sa enkoderom prisutna na svim LIFE motorima. Sve ovo sa najvećim lakoćom, atraktivan dizajn i “hardvera” veći ako Gebox i Gebox Digital Life tehnologije nisu bili tamo, da se izmislio!

Fido, Star, Bravo i Ever Solid i vrlo jednostavan za korištenje, te odašiljači kombiniraju privlačan izgled za napredne tehnologije , omogućujući vam da upravljate cijeli niz funkcija uz maksimalnu udobnost, ali i uz maksimalnu sigurnost.Samo dodir za iskoristi otvara svijetu originalnih koristi zadržana vlasnicima LIFE Systems.

VISIO-REX

Rasvjeta i signalizaciju sistema

Instalacija u trenu

LIFE je projektovao novo svijetlo u liniji proizvoda za “kućnu automatizaciju”. Splendor nije obična signalna lampa nego moderan uredjaj koji ulazi u sastav kućne rasvjete.Ovaj uredjaj,koji je u stanju da odoli vremenu i vremenskim nepogodama,se sa lakoćom instalira i ima moderan dizajn koji će ulepšati dvorište,dajući mu šarm i funkcjonalnost.